Atsauksmes


Pateicība par kvalitatīvu darbu!

Vēlos pateikties Jūsu komandai par kvalitatīvi veiktu darbu!

No pirmā zvana menedžerim Valērijam līdz logu uzstādīšanai viss bija vislabākajā kvalitātē.

Atbildes uz uzdotajiem jautājumiem tika sniegtas saprotamas un konkrētas, neradot apjukumu un pārpratumus.  

Atsevišķs paldies montāžas puišiem, kurus es augstu novērtēju par kārtību, punktualitāti un akurātumu. Paldies par darbu un brīnišķīgo komandu!

Ar cieņu, Anna
(Uzstādīšanas adrese Kaivas, Rīga) 


2009. gada labākajā jaunbūvē ugunsdrošība un interjera dizains radīts bez kompromisiem

2009. gada labākajā jaunbūvē ugunsdrošība un interjera dizains radīts bez kompromisiem

2009.gadā Ventspilī tapusi Pārventas bibliotēka, kas nupat ieguvusi titulu „Gada labākā jaunbūve Latvijā 2009". Īstenojot ēkas projektu, tika izmantots Latvijas būvniecībā jauns risinājums - ugunsdrošs stiklojums bezrāmju konstrukcijā no „Promat Systemglass", kas atbilst ugunsizturības klasei El30. „Promat Systemglass" ugunsdrošās bezrāmju konstrukcijas piegādi un uzstādīšanu veica uzņēmums „Mārupes logi" sadarbībā „Promat" pārstāvniecību Latvijā.

Pateicoties arhitektu biroja „India" un „Promat pūliņiem", Pārventas bibliotēkā netika pieļauti kompromisi starp ugunsdrošību un interjera dizainu, jo tika uzturētas vienlīdz augstas prasības arī speciālas nozīmes - ugunsdrošu stikloto elementu dizainam. Rezultātā tika panākta ēkas interjera arhitektoniskā viengabalainība, kas izpelnījās augstu novērtējumu no arhitektūras un būvniecības profesionāļu puses un kalpoja par pamatu Pārventas bibliotēkas nominēšanai par 2009. gada labāko jaunbūvi Latvijā.

„Promat Systemglass" stiklotās konstrukcijas Pārventas bibliotēkā tika izbūvētas trešajā stāvā, Bērnu un jauniešu nodaļā, un ietver atrija norobežojošo starpsienu un lifta šahtu, kopā 80 kvadrātmetru platībā. „Promat" ugunsdrošās bezrāmju stiklotās starpsienas garums ir 21 metrs, bet augstums - 2,7 metri, bez horizontāliem dalījumiem un stiprinājumiem. Savukārt ugunsdroša lifta šahta bezrāmju konstrukcijā ir unikāls risinājums gan formas, gan izmēru un izpildījuma ziņā.

Pārventas bibliotēka tapusi sadarbojoties arhitektu biroja „India" arhitektam Ivaram Kalvānam, ģenerāluzņēmējam „Pilsbūve", stikloto konstrukciju piegādātājam un uzstādītājam „Mārupes logi" un „Promat" pārstāvniecībai Latvijā.

Pārventas bibliotēkas nominēšana par 2009.gada labāko jaunbūvi Latvijā sniedza atziņu par to, ja pasūtītājs vēlas, lai objektu atzinīgi novērtē gan profesionāļi, gan tās apmeklētāji, ir nepieciešams izvēlēties objektam piemērotus risinājumus un pieturēties pie to iestrādes projektā, pretēji Latvijas būvniecības vispārpieņemtajām tradīcijām - būvniecības laikā izrevidēt projektu, ekonomijas nolūkos zaudējot gan arhitektonisko viengabalainību, gan kvalitāti un apmeklētāju drošību. 

Ar „Promat" un uzņēmuma „Mārupes logi" veikumu Pārventas bibliotēkā var iepazīties šajā galerijā: http://www.marupeslogi.lv/lv/arhitektiem/gallery/17/.  

  „Promat" pārstāvniecība Latvijā ir viens no nedaudzajiem uzņēmumiem, kas rūpējas par Eiropas prakses ieviešanu būvtehniskās ugunsaizsardzības jomā Latvijā. „Promat" ir Latvijas Ugunsdzēsības asociācijas (www.ugunsdzesiba.lv) pilntiesīgs biedrs. Sīkāka informācija par „Promat" mājas lapā www.promat.lv .

Uzņēmums „Mārupes logi" ir vienīgais sertificētais „Promat" stikloto sistēmu montāžas uzņēmums, kas nodrošina stikloto konstrukciju projektēšanu un piesaisti objektam, gan piegādi un uzstādīšanu. Sīkāka informācija par uzņēmumu „Mārupes logi" mājas lapā www.marupeslogi.lv .

 

 
SIA AA Energy Windows ir noslēdzis 31.05.2023 līgumu Nr. SKV-L-2023/307 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.